Днес от 17.00 часа ще започнем подготовка за новия сезон

...
Днес от 17.00 часа ще започнем подготовка за новия сезон
Коментари Харесай

В Ботев/Враца/ идват на проби защитник от Англия и халфове от Португалия и Бразилия

Днес от 17.00 часа ще стартираме подготовка за новия сезон с водосвет за здраве на стадион "Христо Ботев ". Веднага по-късно момчетата потеглят за Мездра, където ще упражняваме тази седмица, заради възобновяване на тревната настилка на двата ни терена, оповестиха от "Ботев " /Враца/.
Заниманието ще води новият треньор Даниел Моралес с асистент Радостин Александров, а Юлиян Левашки ще дава отговор за вратарите. Към щаба ще се причисли още един треньор, който ще дава отговор за кондиционната подготовка, прибавят от клуба.
След края на миналия сезон не бяха препоръчани нови контракти на Даниел Гаджев (36), Атанас Зехиров (32), Аласан Ндайе (31) и Самир Аясс (31). За страдание Венцислав Керчев (24) и Петър Атанасов (30) отхвърлиха предлагането ни за нови договор, а Христо Златински (36) и Валери Домовчийски (34) взеха решение да се завърнат в родните си клубове. На вратаря Христо Митов (36) е препоръчана позиция в клуба. Клубът напущат и двама треньори - Илиян Василев и Любен Любенов, разясняват от управата на врачани.
Благодарим на всички, които работиха професионално и отговорно за "Ботев " /Враца/! Вече имаме контракти с двама български футболисти с опит в Първа лига, които ще се причислят към "Ботев " /Враца/ на следващия ден. Тази седмица на проби идват централен бранител от Англия и халфове от Португалия и Бразилия. Водим договаряния с още няколко млади български играчи, настояват от футболния клуб.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР