Днес от 13.30 часа в Административен съд Варна ще се

...
Днес от 13.30 часа в Административен съд Варна ще се
Коментари Харесай

Референдумът за Морската градина във Варна отново влиза в съда

Днес от 13.30 часа в Административен съд Варна ще се организира заседaние по делото за несъстоялия се референдум за Морската градина и крайбрежната зона в града.
Припомняме ви, че на сесия на Общински съвет – Варна, която се състоя на 22.01.2018 година, съветниците отхвърлиха предлагането за осъществяване на локален референдум с въпроси за това какъв да бъде обсегът на Приморския парк и по какъв начин да се развива крайбрежната му алея. Предложението беше подкрепено от 33 000-та подписка на варненци през 2012 година Срещу това решение на локалните дупутати Граждански предприемчив комитет подаде тъжба в Администратиен съд – Варна, като по нея бе формирано адм. дело 502 / 2018 година
„ Ако не ви е безразлична ориста на Морската ни градина в нейната целокупност и на Крайбрежната ни алея, в случай че не ви харесва това, че общинските съветници не разрешават на варненци да кажат мнението си по въпроса, в случай че желаете да наблюдавате персонално по какъв начин се движи делото на жителите против Оценка за съвместимост Варна, запазете си този петък след обяд и елате на откритото съвещание на варненския съд по делото. ”, пишат от Граждански предприемчив комитет в страницата си във Facebook.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР