Днес от 13,30 часа аматьорският Загорец Нова загора приема Локомотив

...
Днес от 13,30 часа аматьорският Загорец Нова загора приема Локомотив
Коментари Харесай

В Загорец мечтаят за сензация срещу Локо Пд

Днес от 13,30 часа аматьорският Загорец Нова загора приема Локомотив Пловдив в 1/8-финален мач от шампионата за Купата на България и мечтае да сервира изненадата. Воденият от отбор се намира на второ място в Югоизточната Трета лига, а през уикенда загуби от Борислав Първома с 3:4 в голово шоу. В състава са опитни играчи с дълъг стаж в елита - и Коста Янев. Аут пък е.

" Дано създадем трогателен дуел, ще съм доста щастлив, в случай че това се случи. Това ще значи, че сме се показали почтено. Трябва да отчетем, че класите са разнообразни. Ако се покрай изненада, ще е добре пристигнало. Дано стане завладяващ мач, а и резултатът да е подобен. Истината е, че разполагаме с опитни играчи, сега равнището им не е близо до това на състезателите от Първа лига.

Нашите момчета са към този момент дилетанти, работят други специалности. Да, имат умения и опит зад тила си, само че физическите им благоприятни условия не са за елита. Яд ме е, че няма да има аудитория на стадиона, тъй като щеше да стане добра атмосфера ", разяснява пред " Тема Спорт " Мирослав Миндев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР