Днес, от 11:00 часа в сградата на иновационен форум Джон

...
Днес, от 11:00 часа в сградата на иновационен форум Джон
Коментари Харесай

Старт на хъб, който да учи българският бизнес как да продава в чужбина

Днес, от 11:00 часа в постройката на иновационен конгрес " Джон Атанасов " в София Тех Парк ще бъде даден стартът на най-новата самодейност, целяща да развие експортния капацитет на България - Експортен хъб България (Export Hub Bulgaria). Събитието ще означи подписването на Споразумението за основаване на Експортен хъб България и ще бъде намерено от министъра на стопанската система Емил Караниколов, оповестява БГНЕС.
Целта на самодейността е да обезпечи нужното пространство, в което представителите на българските предприятия да получат верните насоки по отношение на стъпките, които би трябвало да подхващат, с цел да продават сполучливо на интернационалните пазари. Основателите на Експортен хъб България си слагат за цел да развият среда, в която бизнеса, страната и интернационалната общественост с посланичество в България да поддържа връзка, обменя опит и основава нови партньорства.
Сред гостите на събитието ще бъдат над 130 посланици, търговски аташета, представители на работодателски организации и двустранни камари и публицисти.
Зад Експортен Хъб България стоят 12 организации, представители на държавния и частния бранш на Република България – държавни институции, работодателски организации, висши образователни заведения, клъстерни, информационни и бизнес организации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР