Днес от 10 часа до 10.30 часа днес ще бъде

...
Днес от 10 часа до 10.30 часа днес ще бъде
Коментари Харесай

Следствен експеримент на МВР ще блокира движението по пътя Варна - Добрич

Днес от 10 часа до 10.30 часа през днешния ден ще бъде лимитирано придвижването в двете направления по път II-29 Варна – Добрич в региона на разклона за Стефаново за осъществяване на следствен опит от Министерство на вътрешните работи - Добрич, осведомиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ".

Шофьорите да се движат с нараснало внимание по обходен маршрут: околовръстен път на град Добрич път II-71 Бранище – Стефаново - общински път – път II-29. Трафикът се контролира от екип на " Пътна полиция ".

Агенция " Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Напомняме да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. Шофиране под въздействието на емоции не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР