Днес, от 10.30 часа, в Щаба на Военноморските сили се

...
Днес, от 10.30 часа, в Щаба на Военноморските сили се
Коментари Харесай

Командването на ВМС поздрави жените във флота по случай 8-ми март

 Днес, от 10.30 часа, в Щаба на Военноморските сили се състоя обичайна среща на командването на флота с дамите – военнослужещи и цивилни чиновници, от Адмиралтейството и осигуряващите военни формирования.

В приветствието си към дамите, с които дружно служим и работим, командирът на Военноморски сили контраадмирал Кирил Михайлов изрази своята признателност и самопризнание за достойната им работа и виновното осъществяване на нелеките отговорности на работното място. Поднасяйки на всяка от тях по един дребен сувенир, порцеланова брошка, контраадмирал Михайлов акцентира голямата позитивна роля и благотворното въздействие, което тяхното нежно наличие играе при създаване на един по-ведър и ухилен климат в нашата, по начало строга и нерядко по мъжки груба, войскова среда.

Поздравите и положителните пожелания бяха отправени и към всички дами, избрали за свое професионално занятие кариерата на военнослужещ от Военноморските сили, както и към тези от тях, които даже без пагон и звание, носят дружно с нас отговорностите на флотската работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР