Днес от 10.15 часа президентът Румен Радев ще проведе среща

...
Днес от 10.15 часа президентът Румен Радев ще проведе среща
Коментари Харесай

Румен Радев ще се срещне с директора на Световната търговска организация

Днес от 10.15 часа президентът Румен Радев ще организира среща на „ Дондуков “2 с Генералния шеф на Световната комерсиална организация (СТО) Роберто Азеведо, оповестиха от прессекретариата на президента.

По-късно денем президентът и висш главнокомандващ Въоръжените сили Румен Радев ще се запознае с разбора на подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската войска и структурите на директно послушание на министъра на защитата през образователната 2017 година

Президентът Радев ще бъде посрещнат с публична гала, по време на която ще одобри рапорта на началника на караула и ще следи тържествения марш на почетния часовой.

На конференцията ще участват заместител министър-председателят по публичния ред и сигурността и министър на защитата Красимир Каракачанов. Участие в събитието ще вземат също и заместник-министрите на защитата, висшият команден състав, генерали и офицери от типовете Въоръжени сили, шефове на дирекции в Министерството на защитата и Щаба на защитата, началници и командири на структури на директно послушание на министъра на защитата.

В 16.20 часа президентът Румен Радев ще взе участие в церемонията за връчване на Наградите на Българската асоциация по осведомителни технологии (БАИТ) за 2017 година Президентът ще връчи специфичната премия на спечелилия в категорията „ Значим принос в развиването на осведомителните и информационни технологии “.

Конкурсът за премиите на БАИТ се организира за седма поредна година под патронажа на президента. Отличията се връчват на персони, институции или компании в 11 разнообразни категории за принос в развиването на осведомителните и информационните технологии. Събитието ще се състои в зала „ София “ на международния търговски център „ Интерпред “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР