Днес от 10:00 ч., в Аулата на Софийски университет, Фондът

...
Днес от 10:00 ч., в Аулата на Софийски университет, Фондът
Коментари Харесай

Фондът на фондовете отчита постигнатото за програмния период от 2014 г. до 2020 г.

Днес от 10:00 ч., в Аулата на Софийски университет, Фондът на фондовете (ФнФ) ще показа постигнатите резултати и макроикономическите резултати от осъществяването на финансовите принадлежности за програмния интервал от 2014 година до 2020 година.

За онлайн включване в събитието: Live Streaming 20.05.2024 – 10:00

На представянето ще бъдат наранени тематики за това по какъв начин финансирането през миналите години е повлияло на икономическото развиване в страната. Ще бъде споделена информация за основните фактори за откриване на капацитета на бизнеса, както и механизмите за основаване на устойчива претовареност, развиване на районите и адресиране на безработицата в страната.

Сред поканените на събитието ще бъдат представители на упралвяващите органи на оперативни стратегии, фонд мениджъри, банки и други заинтригувани страни и сътрудници на Фонда на фондовете.

По време на презентацията ще се прегледат и главните способи за осъществяване на стратегическите цели на фонда, както и уроците, научени през миналия програмен интервал. Ще се обсъдят и бъдещите проекти за продължение на капиталовата поддръжка през новата многогодишна рамка 2021-2027 година.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР