Днес още сутринта облачността ще започне да намалява и през

...
Днес още сутринта облачността ще започне да намалява и през
Коментари Харесай

В петък – над 20°, през уикенда – дъжд и гръмотевици

Днес още сутринта облачността ще стартира да понижава и денем ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури ще са сред 12° и 17°, малко по-ниски по морския бряг – сред 9° и 12°, в София – към 13°. Ще духа до сдържан североизточен вятър.



В планините ще е най-вече слънчево. По-значителна облачност ще има в утринните часове, на обособени места със слаб снеговалеж. Ще духа до сдържан, по високите и открити елементи - мощен североизточен вятър, който след обяд ще стартира да отслабва и ще се ориентира от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°.



В петък се чака значително стопляне, само че след слънчевото начало на деня, в доста региони ще има дъжд и гръмотевици. След краткотрайно понижение на облачността, в събота още веднъж ще има превалявания и гръмотевици.



Ще вали и в неделя, като с продължаващото захлаждане, вечерта тук-там във високите полета на Западна България, а през нощта против понеделник и в Предбалкана, е допустимо дъждът да се примесва със сняг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР