Днес, още от сутринта, отново ще се развие купеста и

...
Днес, още от сутринта, отново ще се развие купеста и
Коментари Харесай

Петъкът идва с дъжд, облаци и гръмотевици

Днес, още от сутринта, още веднъж ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще има и градушки.
Вятърът ще бъде слаб, само че по време на гръмотевичните стихии ще се усилва. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 26°, в София - към 22°.
Над Черноморието още преди обяд ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще краткотрайни превалявания, на повече места по северното крайбрежие. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максимални температури сред 19° и 22°. Температурата на морската вода е 6°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините също ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 15°, на 2000 метра - към 8°.
През почивните дни въздушната маса над страната ще остане неустойчива. Ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места из цялата страна ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони краткотрайно интензивни, с гръмотевици, вероятни са и градушки. Вятърът ще е от североизток, слаб, в източните региони до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР