Днес осъзнаваме, че атмосферата е доста войнствена и посланието, което

...
Днес осъзнаваме, че атмосферата е доста войнствена и посланието, което
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 27.05: Изправени пред “злото”

Днес осъзнаваме, че атмосферата е много войнствена и посланието, което ни изпраща, може да не е по никакъв начин прелестно! Трябва да изхвърлим всичко, което е " счупено ", и да почистим живота си, да ударим казуса в корена му, да се надигнем против този, който ни копае ямата, да се надигнем против " злото " или " врага ", който ще излезе на повърхността, и, несъмнено, да сложим финален завършек на патологиите и обстановките, които не се усъвършенстват. Компромисните решения, половинчатите ограничения и съмненията не ни подхождат и в случай че обърнем тил, тогава ще получим удар от другата страна.

Кои знаци са наранени през днешния ден?

Лъвове, Водолеи, Телци и Скорпиони, в случай че дълго време сте си затваряли очите и сте се опитвали да решавате значими въпроси с половинчати ограничения и посредствени ходове, евентуално ще съжалявате по-късно. Единственото, което ви остава, е да приключите вечно, даже това да ви коства скъпо, и да започнете всичко изначало.

Овни, Везни, Раци и Козирози, може да се наложи да предприемете тежки и мъчителни ограничения или във финансите, или в любовния си живот, с цел да го изчистите, или ще се окажете в сложни обстановки.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР