Днес Окръжна прокуратура-Хасково внесе искане в съда за вземане на

...
Днес Окръжна прокуратура-Хасково внесе искане в съда за вземане на
Коментари Харесай

Прокуратурата внесе в съда искане за задържане на стрелеца от Сърница

Днес Окръжна прокуратура-Хасково внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на 55-годишния Бейсим Салиф. Срещу него е повдигнато обвиняване за опит съзнателно да умъртви съседа си Мюмюн Мюмюн. Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Салиф е притеглен като обвинен и за закана с ликвидиране на Мюмюн, както и за нелегално държане на самоделна едноцевна ловна пушка.

В понеделник, в 18.40 часа, дългогодишният съседски спор за пашата на животни на Салиф с семейството на Мюмюн прерасна в кавга и сборичкване. Криминално проявеният стреля с пушка против съперника си, рани с нож жена му и избяга в гората с друга противозаконна пушка. След това, в тъмната част на деня, той стреля и към пристигналите да го задържат служители на реда.

В полицейската интервенция за задържането и неутрализирането му на идващия ден участваха над 200 чиновници на Министерство на вътрешните работи от разнообразни служби и ловци. Беглецът обаче бе арестуван първо от пастир в землището на кърджалийското село Черноочене, който също заплашил, а по-късно и от органите на реда.

От Съдебната палата в Хасково прецизираха, че делото е планувано за през днешния ден следобяд.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР