Днес Окръжен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката

...
Днес Окръжен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката
Коментари Харесай

От последните минути! Съдът във Враца остави зад решетките убиеца от Манастирище

Днес Окръжен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Валентин Г. Спрямо него са повдигнати две обвинявания. Той е упрекнат в това, че на 22.04.21 година в сeло Манастирище със средство рисково за живота на мнозина – револвер – съзнателно е умъртвил Калин Т. (33 г.) от същото село. Обвинен е и за това, че без надлежното позволение е държал огнестрелно оръжие – револвер и 115 броя патрони от друг диаметър.



Отчитайки към момента началния стадий на следствието, Врачанският областен съд одобри съществуването на обосновано съмнение за съпричастност на В. Г. към двете действия, в които е упрекнат на сегашния стадий от следствието. Също по този начин при по-лека мярка за неотклонение съдът одобри, че има действителна заплаха той да извърши закононарушение. Съдът не одобри, че обвиненият може да се укрие, защото има непрекъснат адрес и до сегашния миг липсват данни да се е укривал от правораздавателните органи.
Определението предстои на неотложно осъществяване с привеждането на обвинения в Следствения арест на Враца. Определението на Окръжен съд – Враца може да бъде обжалвано или протестирано пред Апелативен съд – София в тридневен период.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР