Днес окончателно бе постигнато Обединението на добрите сили (думи на

...
Днес окончателно бе постигнато Обединението на добрите сили (думи на
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Добрите сили vs. Коалицията на нежелаещите

Днес дефинитивно бе реализирано " Обединението на положителните сили " (думи на Кирил Петков). След Демократи за силна България (в събота) и " Да, България " (в неделя) и " Зелено придвижване " взе решение за договаряния с " Продължаваме промяната " за общо явяване на идните през пролетта парламентарни избори.

Те ще би трябвало да се преборят с парламентарните сили в " обединението на нежелаещите " - по този начин министърът на правораздаването Крум Зарков дефинира групите в Народното събрание, възпрепятващи приемането на механизъм за следствие на основния прокурор.

Политически фарс се разигра в залата на икономическата комисия към Народното събрание. ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " Български напредък " бойкотираха съвещанието и по този начин лишиха опцията да се реализира някакво решение по проблема с българската система " Зелена карта ", от което може да зависи и осъществяването на предварителните условия по валутния механизъм ERM II и приемането на България в еврозоната. 

Нова вълна от готовност в Русия наподобява все по-вероятна - редиците на съветската войска може да бъдат запълнени преди очакваната мащабна атака в Украйна, оповестява английското министерство на защитата, базирайки се на разследващи данни. То показва още, че съветските граничари не разрешават на киргизки трудови мигранти с два паспорта да изоставен Русия, като споделят на мъжете измежду тях, че имената им са в описите за готовност.

Много горделив татко (по личните му думи) е водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Причината - синът му Тодор агитирал в учебно заведение за референдума против еврото, проведен от посочената за проруска партия на Костадинов, и раздавал " балтии " на съученици  " евробабаити ". Появиха се подозрения обаче към истинността на историята и то от очевидци на хипотетичния бой.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР