Днес около обяд хванаха Катрин Йорданова, известна като Мис Силикон“

...
Днес около обяд хванаха Катрин Йорданова, известна като Мис Силикон“
Коментари Харесай

Арестуваха Мис Силикон Катрин Йорданова, карала дрогирана с кокаин 


Днес към обяд хванаха Катрин Йорданова, известна като „ Мис Силикон “ за 2022 година, да кара, откакто е използвала кокаин. Тя е задържана, оповестиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи, оповестява offnews.bg

23-годишната Катрин Йорданова е била спряна на столичната ул. „ Атанас Манчев “ в Студентски град от екип на отдел „ Пътна полиция “ – Столична дирекция на вътрешните работи в лек автомобил „ Мерцедес “.

Направеният в хода на инспекцията тест на шофьорката за приложимост на наркотични субстанции отчел позитивна проба за кокаин.

23-годишната жена е арестувана с полицейска мярка за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане, означават от Министерство на вътрешните работи.

През януари Йорданова снима клип по какъв начин кара с 256 км/ч по автомагистрала „ Тракия “. По-рано през днешния ден стана ясно, че инфлуенсърката отново се е похвалила по какъв начин кара с превишена скорост, този път в градски условия и със стикер от Народното събрание. По-късно през днешния ден от администрацията на Народното събрание прецизираха, че стикерът на „ Мис Силикон “ е копие.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР