Днес около 12 часа в Пловдив при акция на служители

...
Днес около 12 часа в Пловдив при акция на служители
Коментари Харесай

Първи подробности за залавянето на избягалия затворник в Пловдив!

Днес към 12 часа в Пловдив при акция на чиновници от отдел " Криминална полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив , на Четвърто районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив и на Трето районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив, е арестуван Георги Танчев, на 42 година, разгласен за общодържавно търсене по следено от Районна прокуратура-Пловдив досъдебно произвеждане за бягство на пандизчия – закононарушение по чл.297 алинея 1 от Наказателния кодекс. Той е обитавал в апартамент на бул. " Княгиня Мария Луиза “  в Пловдив, употребен от негов прочут, който е престъпно проявен.  

На 10 април 2018 година Георги Танчев, който изтърпявал влезнала в действие присъда за държане на наркотични субстанции в размер на една година " отнемане от независимост “ при първичен " общ “ режим, е напуснал външен обект край Пловдив, където работил и не се е прибрал в Затвора в гр. Пловдив. До тогава той е изтърпявал наказването си в затворническо общежитие от открит вид /ЗООТ/ " Хеброс “ към пандиза в Пловдив. Съгласно Закона за осъществяване на наказванията и задържането под стража, лишените от независимост, изтърпяващи наказване при първичен " общ “ режим, могат да поставят труд на външни обекти. Георги Танчев е бил наведен в ЗООТ " Хеброс “ на 9 март 2018 година Той е бил осъждан преди неведнъж за закононарушения срещу собствеността и владение на наркотични субстанции.

Предстои Районна прокуратура-Пловдив да повдигне обвиняване по отношение на Георги Танчев по член 297 алинея 1 от Наказателния кодекс, за което е планувано наказване до три години " отнемане от независимост “. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР