Днес около 10 часа в 6-то районно управление на МВР

Днес около 10 часа в 6-то районно управление на МВР ...

МВР разполага с добро описание на банковия обирджия от днес


Днес около 10 часа в 6-то районно управление на МВР е получен сигнал за извършен грабеж в клон на банка, заявиха на брифинг на СДВР.

Неизвестно лице е влязло в клона на банката и след като е заплашило касиерките на банката е отнело сума в размер на около 12 000 лева. От записа на камерите има добро описание на извършителя. Извършителят може да бъде идентифицира, казаха от СДВР.

Парите са били отнени от работен плот.

Нов обир на банка в София

Надявам се в най-скоро време извършителят да бъде установен, заяви гл. комисар Христо Терзийски. Не се работи по версията, че днешният обир и обирът на клон на банката в понеделник, е извършен от един и същи човек, посочиха от полицията. Те използваха възможността да призоват гражданите, ако някой е станал свидетел, да съдейства на органите на реда.

Подробности за двамата задържани висши полицаи ще бъдат дадени утре. Това, което от СДВР заявиха, е че има съвместен план между дирекция Вътрешна сигурност и Столична дирекция на вътрешните работи.

Двамата задържани са служители на Столична дирекция на вътрешните работи. От СДВР потвърдиха единствено, че става дума за заместник началник на Трето РПУ и началник група.

Двама висши полицаи в София са арестувани днес сутринта

Източник: novini.bg