Днес официално влизаме отново в Имението Даунтън по покана на

...
Днес официално влизаме отново в Имението Даунтън по покана на
Коментари Харесай

„Имението Даунтън“ отваря врати днес

Днес публично влизаме още веднъж в Имението Даунтън по покана на семейство Кроули, само че този път за цели два пълнометражни часа. Филмът по обичания сериал излиза през днешния ден на огромен екран , дни след премиерата в Лондон на 9 септември.

Сценарият на кино лентата е още веднъж на основателя на сериала Джулиън Фелоус и е с присъединяване на истинския актьорски състав. Сюжетът се завърта към семейство Кроули и тяхната храбра прислуга, които се приготвят за най-важното събитие в живота си . Кралската аудиенция на краля и кралицата на Англия ще провокира кавги, сантиментални трепети и интриги, които ще слагат на карта бъдещето на Даунтън.

View this post on Instagram
A post shared by Downton Abbey (@downtonabbey_official) on Mar 8, 2019 at 8:00am PST

Британският сериал започва през есента на 2010 година , сниман е в йоркширското абатство на Даунтън и споделя за живота на аристократичното семейство Кроули и прислужниците му през Едуардската епоха – с огромните събития в историята, които се отразяват в живота им , както и в английската обществена подчиненост. Подобни събития в сериала включват новините за потъването на Титаник в първи сезон, експлоадирането на Първата международна война и Испанската пандемия във втори, Междувоенният интервал и битката за самостоятелност за Република Ирландия в трети.

View this post on Instagram
A post shared by Downton Abbey (@downtonabbey_official) on Nov 4, 2018 at 11:52am PST

„ Имението Даунтън “ получава високи оценки от критиците и печели доста награди, включително „ Златен глобус “ за най-хубав ефирен сериал и „ Еми “ за най-хубав мини-сериал или филм . Той е и най-високо оцененият от критиците англоезичен сериал от Световните върхове на Гинес за 2011 година Спечелва най-вече номинации от всеки различен международен сериал в историята на Праймтайм премиите на „ Еми “.

View this post on Instagram
A post shared by Downton Abbey (@downtonabbey_official) on Jun 16, 2019 at 8:11am PDT

До момента игралният филм се радва на триумф и утвърждение от критиците и феновете, а от през днешния ден и българската аудитория може да го гледа на огромен екран (разпространява Форум Филм България). А до момента в който броите минутите до прожекцията с билет в ръка, разгледайте в галерията звездните моменти от премиерата на „ Имението Даунтън “ в Лондон!

View this post on Instagram
A post shared by Downton Abbey (@downtonabbey_official) on Aug 7, 2019 at 9:25am PDT
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР