Днес обръщаме поглед към изящната испанска кралица – Летисия Ортис

...
Днес обръщаме поглед към изящната испанска кралица – Летисия Ортис
Коментари Харесай

Кралица, но скромна: Изящната Летисия заблестя в невероятна рокля за 200 лева

Днес обръщаме взор към изящната испанска кралица – Летисия Ортис и нейния грациозен жанр на обличане.

Въпреки че е кралска персона със солидни средства на свое разположение, чаровната дама постоянно облича конфекция и то освен в всекидневието си, само че и на публични събития.

Доказателство за това ни изказване е и изборът ѝ на тоалет от преди дни. Началото на тази седмица на мероприятие в Мадрид Летисия се появи в красива флорална рокля, дело на испанския бранд Massimo Dutti. Дрехата е на стойност 200 лв., което - дано си го кажем – си е напряко на ниска цена за кралска персона.

Компания на тоалета правеха токчета с типичен дизайн и кожен клъч – и двата аксесоара, решени в кафяво.

" Любовта на Летисия Ортис към конфекцията не е стратегическо решение, целящо да се хареса на данъкоплатците, а е доказателство, че въпреки и част от кралската фамилия тя е непретенциозно и земно момиче ", писа наскоро мадридско издание.
                             

Освен, че не се тормози да носи конфекция, Летисия постоянно може да бъде забелязана с тоалети, които е обличала и преди. За разлика от звездни дами като Ким Кардашиян, които са безапелационни, че не поставят една и съща дреха два пъти.

В рамките на тази седмица Летисия Ортис се появи и с красива миди рокля, която се оказа, че е носила и преди. Изящното създание е дело на испанската фешън къща Felipe Varela и се характеризира с бял цвят и деликатни флорални претекстове.
                             

Кралицата бе подбрала красивата дреха за вечерно събитие в Мадрид. Предишният път, когато сме я виждали с тоалета, е през 2017 година, още веднъж по време на вечерно мероприятие в испанската столица.

 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР