Днес облачността временно ще се увеличи и на отделни места

...
Днес облачността временно ще се увеличи и на отделни места
Коментари Харесай

Почти без валежи, но доста студено днес

Днес облачността краткотрайно ще се усили и на обособени места по високите полета на Западна България и Предбалкана ще превали слаб сняг. Максималните температури ще са най-вече сред 1 и 6 градуса, в София- към 0 градуса.

Вятърът от северозапад ще се усили, с него в страната ще продължи да нахлува леден въздух и ще се основава чувство за още по-студено време. В 4 области на Северна България е в действие жълт сигнален код за прохладно време. Това са областите Видин, Монтана, Враца и Плевен. Поривите напразно там ще доближават до 80-90 км/ч.

Утре вятърът ще отслабне, ще е до сдържан от северозапад. Ще има променлива облачност, не са изключени слаби валежи от сняг на обособени места. Минималните температури ще са сред минус 5 и 0 градуса, а оптималните - сред 5 и 10. В четвъртък и петък времето ще бъде най-вече слънчево. Вятърът в по-голямата част от страната ще стихне, а стоплянето ще продължи. В събота облачността ще се усили, а по здрач и през нощта против неделя от запад ще стартират превалявания от дъжд. В неделя ще бъде облачно, с превалявания. С увеличаване напразно от северозапад, ще нахлува леден въздух и в Северна и Западна България дъждът бързо ще премине в сняг.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР