Днес облачността ще продължи да се увеличава и вплътнява. Привечер

...
Днес облачността ще продължи да се увеличава и вплътнява. Привечер
Коментари Харесай

Идват нови облаци, до довечера на места вече ще вали


Днес облачността ще продължи да се усилва и вплътнява. Привечер и през нощта против понеделник на доста места от запад на изток ще превали дъжд. Ще духа слаб юг-югозападен вятър, който денем ще се усилва и през нощта против понеделник по долината на Струма, в Източна България и по северните скатове на планините ще бъде мощен. Максималните температури ще бъдат сред 8 и 13 градуса, предвиждат синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е доста по-ниско от междинното за месеца и ще се понижавa.

Над планините облачността ще е забележителна. Вечерта ще стартират превалявания от сняг, под 1500 метра - от дъжд. Ще духа сдържан и мощен, вечерта плевел югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5 градуса, на 2000 метра - към 0.

Над Черноморието преди обяд ще доминира слънчево време, само че облачността до вечерта последователно ще се усили. Ще остане без дъжд. Ще духа до сдържан южен вятър, който денем ще се усилва и вечерта към този момент ще е мощен. Максималните температури ще бъдат сред 10 и 13 градуса. Температурата на морската вода е 7-8. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, само че ще се усилва и вечерта по северното крайбрежие ще бъде 4 бала.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР