Днес облачността ще е значителна. Валежи от дъжд ще има

...
Днес облачността ще е значителна. Валежи от дъжд ще има
Коментари Харесай

Облачно, дъждовно и студено

Днес облачността ще е забележителна. Валежи от дъжд ще има в югоизточната половина от страната. Ще продължи да духа сдържан вятър, в Западна България - от северозапад, в Източна - последователно ще се ориентира от североизток, в югоизточните региони краткотрайно ще се усилва и с него ще прониква по-студен въздух. Максималните температури ще са сред 5° и 10°, малко по-високи в крайните югозападни региони, в София към 7°.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна с превалявания от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан вятър със западна съставния елемент , след обяд в масивите от Източна България ще се ориентира от североизток. Температурите ще се намалят и оптималната на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към 2°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, с превалявания от дъжд, по-значителни по южното крайбрежие. Вятърът последователно ще се ориентира от североизток, на юг краткотрайно ще се усилва . Максималните температури ще са сред 8° и 10°. Температурата на морската вода ще е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР