Днес облачността ще е значителна. От запад на изток ще

...
Днес облачността ще е значителна. От запад на изток ще
Коментари Харесай

Значителна облачност с превалявания от дъжд

Днес облачността ще е забележителна. От запад на изток ще превали дъжд, най-късно в източните региони.

В Западна България още преди обяд вятърът ще се ориентира от северозапад и с него ще нахлува леден въздух. В Източна през по-голямата част от деня ще продължи да духа югозападен вятър, ще е сдържан до мощен, по здрач и там ще се ориентира от северозапад.

Вечерта, с понижението на температурите, дъждът по високите полета на Западна България ще минава в сняг, само че бързо по-късно ще стопира. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 13 и 18 градсуа, в западните региони малко по-ниски.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър, вечерта ще се ориентира от северозапад. Максимални температури на въздуха сред 12 и 16 градсуа. Температурата на морската вода е 9-10 градсуа. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините облачността ще е забележителна с превалявания от дъжд, над 1600 метра - от сняг. Ще духа мощен до плевел югозападен вятър. След обяд в масивите от Западна България ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7 градсуа, на 2000 метра - минус 1, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР