Днес облачността ще е значителна, но валежи ще има на

...
Днес облачността ще е значителна, но валежи ще има на
Коментари Харесай

Днес облачно на места с валежи. Максималните температури ще са между 17 и 22 градуса

Днес облачността ще е забележителна, само че превалявания ще има на малко места и ще бъдат слаби. Максималните температури ще бъдат сред 17 и 22 градуса. Ще продължи да духа слаб, в Югоизточна България и по Черноморието – сдържан вятър от изток-североизток.

И по Черноморието облачността ще е забележителна, тук-там със слаби превалявания от дъжд или ръмежи. Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат към 18-20°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала, след обяд тук-там по южното крайбрежие и до 5 бала.

В планините ще доминира облачно и мъгливо време. На места ще има слаби валежи от дъжд, по най-високите елементи - от сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра - към 6°.

До края на седмицата слаби валежи ще има единствено на обособени места, основно по Черноморието, а в петък към момента и в Югозападна България. През почивните дни и при започване на идната седмица ще има по-значителни разкъсвания и понижения на облачността, а в неделя дневните температури ще тръгнат нагоре.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР