Днес облачността ще е значителна и в следобедните часове на

...
Днес облачността ще е значителна и в следобедните часове на
Коментари Харесай

Облачно с краткотрайни превалявания днес

Днес облачността ще е забележителна и в следобедните часове тук-там в западната половина на страната ще превали дъжд. В Източна България ще духа до сдържан юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 7 и 12 градуса, в София- към 7 градуса.

В планините ще е прохладно и най-вече облачно. В масивите от Западна и Централна България ще има превалявания от сняг, под 1200 метра височина - от дъжд. Максималната температура на 1200 метра ще е към 1 градус, на 2000 метра - към минус 4 градуса.

Тази нощ и на следващия ден до обяд към момента на обособени места в страната ще превалява дъжд, в планините и в планинските региони над 1000 м височина- сняг. В събота ще е съвсем без превалявания, облачността ще намалее и ще стартира бързо стопляне. В неделя и в понеделник ще е най-вече слънчево, преди обяд тук-там в източните региони - с понижена видимост. Максималните температури ще са към и над 20 градуса. Във вторник ще има краткотрайни нараствания на облачността и са вероятни краткотрайни валежи тук-там. Дневните температури едва ще се намалят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР