Днес облачността ще е значителна и на много места ще

...
Днес облачността ще е значителна и на много места ще
Коментари Харесай

Днес облачно с валежи. Максималните температури ще са между 18° и 23°

Днес облачността ще е забележителна и на доста места ще превалява дъжд. След обяд от запад преваляванията ще стопират и облачността ще се раздира и понижава. Ще духа до сдържан, най-вече северозападен вятър, който вечерта ще отслабне. Ще остане хладно с оптимални температури сред 18° и 23°.

Това е прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е облачно, по билата и мъгливо. Ще има превалявания от дъжд, над 2000 метра - от сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд, които до вечерта ще стопират. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха сред 18° и 21°. Температурата на морската вода е от 14° по северното крайбрежие до 17° по южното. Вълнението на морето ще е към 2 бала, по южното крайбрежие краткотрайно 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 59 мин. и залязва в 20 ч. и 48 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 49 мин. Луната в София залязва в 03 часа и 25 мин. и изгрява в 14 ч. и 39 мин. Фаза: два дни след първа четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР