Днес облачността ще е разкъсана, предимно значителна над Южна и

...
Днес облачността ще е разкъсана, предимно значителна над Южна и
Коментари Харесай

Днес разкъсана облачност с максимални температури между 23° и 28°

Днес облачността ще е раздрана, най-вече забележителна над Южна и Източна България, където на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд. В крайните югоизточни региони от страната са вероятни местни, краткотрайно интензивни извалявания и гръмотевична активност. Ще духа до сдържан вятър от североизток, само че по здрач последователно ще отслабне. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 23°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Над планините облачността ще е най-вече забележителна, само че единствено на обособени места в Родопите, Странджа и Сакар ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието облачността ще е раздрана, най-вече забележителна по южното крайбрежие, където тук-там ще превали дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 21 мин. и залязва в 19 ч. и 13 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 52 мин. Луната в София залязва в 5 ч. и 44 мин. и изгрява в 19 ч. и 00 мин. Фаза на луната: един ден преди пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР