Днес облачността ще е разкъсана, но още вечерта от запад

...
Днес облачността ще е разкъсана, но още вечерта от запад
Коментари Харесай

Облачността ще се разкъса, максимални температури между 0 и 5 градуса

Днес облачността ще е раздрана, само че още вечерта от запад още веднъж ще се усили. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°, оптималните - сред 0° и 5°, в София минимална минус 3°, оптималната - към 2°.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 3°, на 2000 метра - към минус 7°.

Във вторник облачността ще е променлива, постоянно забележителна, единствено на обособени места ще превали слаб сняг. Вятърът ще е до сдържан, в Дунавската низина и западната част от Горнотракийската равнина краткотрайно мощен от северозапад. Минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, а оптималните - сред 3° и 8°.

В сряда вятърът ще отслабне. Ще има по-значителни разкъсвания и краткотрайни понижения на облачността, вероятността за превалявания е дребна. Дневните температури ще са с градус-два по-високи. В четвъртък вятърът за малко ще е с южна съставния елемент и температурите ще се покачат още, в югоизточните региони ще доближат и надвишават 10°. Облачността ще се усилва и вплътнява и след обяд от запад ще стартират слаби превалявания от дъжд и сняг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР