Днес облачността ще е променлива, следобед - купеста и купесто-дъждовна. Ще

...
Днес облачността ще е променлива, следобед - купеста и купесто-дъждовна.
Ще
Коментари Харесай

Температурите падат, на места ще вали

Днес облачността ще е променлива, следобяд - купеста и купесто-дъждовна.

Ще има валежи, на повече места и с гръмотевици в югозападната половина от страната; има условия и за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

Температурите ще се намалят и оптималните ще са сред 25° и 30°, в София - към 25°.

По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд - купеста и купесто-дъждовна облачност. Краткотрайни превалявания ще има на обособени места преди обяд по северното, а следобяд - по южното крайбрежие. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 21-23°. Температурата на морската вода е 20-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е променлива, следобяд купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан североизточен, по най-високите елементи до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 13°.

През идващите дни температурите ще се намалят още малко и оптималните в цялата страна ще са под 30°.

Сутрин ще е най-вече слънчево, следобяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, във вторник единствено на обособени места, в сряда на повече места и с по-голяма активност в югозападната половина от страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР