Днес облачността ще е променлива, преди обяд - по-често значителна,

...
Днес облачността ще е променлива, преди обяд - по-често значителна,
Коментари Харесай

Времето днес: Променлива облачност и силно вълнение на морето

Днес облачността ще е променлива, преди обяд - по-често забележителна, само че единствено на обособени места ще превали дъжд. Вечерта ще превали и в Северозападна България. Ще духа слаб до сдържан, в източните региони - и краткотрайно мощен, североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 27° и 32°, в София - към 27°. Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца - едва ще се намали.

Над Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На места, основно преди обяд ще превали дъжд. Ще продължи да духа сдържан и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 27°-30°. Температурата на морската вода е 23°-25°.  

Предупреждение за мощно неспокойствие е в действие за Добрич, Варна и Бургас, където по данни на Национален институт по метеорология и хидрология ще има и мощен вятър.  

Над планините облачността ще е променлива, преди обяд - постоянно забележителна. На места ще превали временен дъжд. Ще духа мощен вятър от източната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра - 21°, на 2000 метра - към 15°.

В четвъртък и петък ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планинските региони ще се развива купеста облачност, само че вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще отслабне, ще се задържи от североизток. Максималните температури ще са сред 30° и 35°. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР