Днес облачността ще е променлива, над Западна България – често

...
Днес облачността ще е променлива, над Западна България – често
Коментари Харесай

Променлива облачност и кратки валежи ни очакват днес

Днес облачността ще е променлива, над Западна България – постоянно забележителна и на доста места там ще има валежи от дъжд, в обособени региони съпроводени с гръмотевици. В Източна България ще има повече слънчеви часове и ще е съвсем без превалявания. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 25° и 30°, в София – към 24°.

 

Над Черноморието облачността ще е променлива. На обособени места ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа сдържан вятър от север-североизток, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), представени от Българска телеграфна агенция. Максималните температури ще са сред 25° и 29°. Температурата на морската вода е 22-25°, на север от нос Калиакра – към 15°. Вълнението на морето ще е най-вече 3 бала.

 

Над планините в Западна България ще доминира облачно време с валежи от дъжд. На обособени места ще има и гръмотевична активност. В планините на изток облачността ще е променлива и единствено на обособени места ще превали. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 11°.

 

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР