Днес облачността ще е променлива. На отделни места, главно в

...
Днес облачността ще е променлива. На отделни места, главно в
Коментари Харесай

Ето с какво време изпращаме работната седмица

Днес облачността ще е променлива. На обособени места, основно в Рило-Родопската област, ще превалява слаб дъжд. Ще духа слаб, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина - сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 9 и 14, в София - към 9 градуса.
Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 10 и 12 градуса. Температурата на морската вода е към 9 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините облачността ще бъде променлива, по-значителна - над Рило-Родопската област, и на обособени места там ще превали сняг, под 1200 метра - дъжд. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 2, на 2000 метра - към минус 4 градуса.
В събота преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд от запад облачността ще се усилва и вплътнява и до вечерта в Западна България ще завали дъжд, в планините над 1200 м - сняг. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Минималните температури ще са сред минус 1 и 4, а оптималните - сред 11 и 16 градуса. В неделя ще доминира облачно време, на обособени места в западната половина от страната, ще има превалявания от дъжд. По-късно денем от югозапад преваляванията ще се засилват. Вятърът ще се ориентира от североизток и ще се усили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР