Днес облачността ще е променлива и в сутрешните часове на

...
Днес облачността ще е променлива и в сутрешните часове на
Коментари Харесай

Днес променлива облачност с максимални температури между 4° и 9°

Днес облачността ще е променлива и в утринните часове на обособени места, основно в планинските региони, към момента ще има валежи от сняг. Ще духа до сдържан, в Дунавската низина и западните региони на Горнотракийската равнина краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 4° и 9°, в София към 4°. Вечерта от северозапад ще стартира бързо нарастване на облачността, ще завали най-вече сняг, който през нощта ще обхване по-голямата част от страната.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще има променлива облачност. Главно в утринните часове ще има валежи от сняг. Ще духа мощен и плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 1°, на 2000 метра - към минус 8°.

Над Черноморието ще има раздрана облачност, намаляваща след обяд до слънчево време. Ще духа слаб и сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 7°-9°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 40 мин. и залязва в 17 ч. и 41 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 01 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 38 мин. и изгрява в 15 ч. и 15 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР