Днес облачността ще е променлива и на места ще има

...
Днес облачността ще е променлива и на места ще има
Коментари Харесай

Променлива облачност, на много места ще има дъжд


Днес облачността ще е променлива и тук-там ще има валежи от дъжд. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен запад-северозападен вятър, с който ще нахлува студен въздух. Максималните температури ще са сред 19 и 24 градуса, малко, по-високи в югоизточните региони и Черноморието, за София към 19, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане денем ще се задържи съвсем без смяна - малко по-ниско от междинното за месеца.

Над планините облачността ще е забележителна и на доста места ще превалява дъжд. По най-високите върхове на Рила и Пирин ще има и слаб снеговалеж. Ще духа сдържан до мощен западен вятър. Дневните температурите ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще е към 14 градуса, на 2000 метра – към 7.

Над Черноморието облачността ще е променлива и тук-там ще превали временен дъжд, в обособени региони съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха сред 23 и 26 градуса. Температурата на морската вода е 23-24. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР