Днес облачността ще е променлива. До обяд на места в

...
Днес облачността ще е променлива. До обяд на места в
Коментари Харесай

Седмицата започва с променлива облачност и силен вятър в 9 области

Днес облачността ще е променлива. До обяд тук-там в Централна Северна и Североизточна България ще превали. Ще духа най-вече сдържан вятър от северозапад, в източните региони от север-североизток. Дневните температури още ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 23 градуса и 28 градуса.
Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане съвсем без смяна.
По Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна и на обособени места по северното крайбрежие ще превали. След обяд облачността ще намалее. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 24 и 26 градуса. Температурата на морската вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините облачността ще е променлива, само че единствено на обособени места ще превали. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-североизток, по високите и открити елементи от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16 градуса, на 2000 метра - към 10 градуса.
Във вторник и сряда вятърът на всички места ще отслабне, ще бъде с източна съставния елемент. Ще е най-вече слънчево, с купеста облачност в следобедните часове, вероятността за превалявания е дребна. От запад температурите ще стартират да се покачват и тук-там в низините дневните още веднъж ще надвишават 30 градуса; заран ще бъде ветровито.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР