Днес облачността ще е променлива, често - значителна. Главно в

...
Днес облачността ще е променлива, често - значителна. Главно в
Коментари Харесай

Днес не забравяйте чадъра!

Днес облачността ще е променлива, постоянно - забележителна. Главно в югозападната половина от страната ще има валежи от дъжд, по-значителни - в Рило-Родопската област. Ще духа до сдържан северозападен, в Дунавската низина - краткотрайно мощен, западен вятър и с него преносът на леден въздух ще продължи. Максималните температури ще са сред 17°С и 22°С, в София - 16°С-17°С.

По Черноморието ще има променлива облачност. След обяд на обособени места по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 20°С-23°С. Температурата на морската вода е 17°С-20°С. Вълнението на морето ще е два бала.

В планините облачността ще е най-вече забележителна. Ще има валежи от дъжд, над към 2000 метра - от сняг. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи до мощен северозападен вятър и с него температурите още ще се намалят. Максималната на 1200 метра ще е към 11°С, на 2000 метра - към 4°С.

През идващите дни ще има променлива облачност, във вторник - по-често забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще е от северозапад, до сдържан, в сряда ще се ориентира от север, в по-голямата част от страната ще е слаб. Температурите ще се намалят още, минималните ще са сред 5°С и 10°С, а оптималните - сред 15°С и 20°С.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР