Днес облачността ще е променлива, а на места от запад

...
Днес облачността ще е променлива, а на места от запад
Коментари Харесай

До 12° градуса днес, 15 над нулата - идния понеделник

Днес облачността ще е променлива, а тук-там от запад на изток ще превали слаб дъжд. Валежи се чакат в София, Пловдив, Благоевград, Сандански и Монтана. Ще се появи слаб до сдържан западен, в източните региони - южен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 7° и 12°, предвиждат метеоролозите от Национален институт по метеорология и хидрология п.

Над планините облачността ще е променлива, тук-там със слаби снеговалежи. Ще духа сдържан до мощен западен вятър и с него температурите ще се намалят. Максималната на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра – към минус 1°.

Над Чeрноморието облачността ще е променлива, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Ще се задържи топло с оптимални температури сред 10° и 13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, преди обяд на север от Калиакра краткотрайно до 3 бала.

Седмицата ще продължи позитивни оптимални температури - сред 7 и 12 градуса от сряда до неделя. Валежи от дъжд и сняг се очакват в четвъртък.

Новата седмица ще стартира с топло за януари време и позитивни температури. В понеделник, 8 януари, междинната минимална ще е 5 градуса, а оптималната - 15.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР