Днес облачността ще е предимно значителна. На места в Южна

...
Днес облачността ще е предимно значителна. На места в Южна
Коментари Харесай

Нахлува студен въздух, дъждът спира довечера

Днес облачността ще е най-вече забележителна. На места в Южна България ще има превалявания, основно от дъжд, в планинските региони - от дъжд и сняг, само че до вечерта на всички места ще спрат. Ще духа слаб, в Дунавската низина - сдържан запад-северозападен вятър и с него ще нахлува леден въздух. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 5° и 10°, тук-там в южните региони до 12°-13°, в София - към 5°.

Над планините облачността ще е забележителна със слаби превалявания от сняг, под към 1800 метра - от дъжд и сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър със западна съставния елемент. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 3°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, над южното крайбрежие по-често забележителна и тук-там там ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб, по северното крайбрежие - сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са 9°-13°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще 2-4 бала, след обяд ще отслабва.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР