Днес облачността ще бъде предимно значителна и на отделни места

...
Днес облачността ще бъде предимно значителна и на отделни места
Коментари Харесай

Какво време ни очаква до края на седмицата

Днес облачността ще бъде най-вече забележителна и на обособени места в Западна България ще превали слаб дъжд. По-значителни разкъсвания и понижения на облачността ще има след обяд над източната половина от страната. В Източна България ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 16° и 21°, в София към 16°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
  
Над Черноморието ще има променлива облачност, без дъжд. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 17°-19°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
  
В планините ще бъде най-вече облачно с валежи от дъжд, над 2300 метра от сняг. Ще духа до сдържан изток-североизточен, по най-високите елементи на Рила и Пирин северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 6°.

В четвъртък и петък облачността ще е най-вече забележителна, на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще бъде съвсем безшумно или със слаб вятър от източната четвърт. Минималните температури ще са най-вече сред 6° и 11°, а дневните едва ще се намалят и втория ден оптималните ще са сред 15° и 20°.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР