Днес облачността от северозапад ще се увеличава и след обяд

...
Днес облачността от северозапад ще се увеличава и след обяд
Коментари Харесай

Днес облачно с максимални температури между 10° и 15°

Днес облачността от северозапад ще се усилва и след обяд над Западна България към този момент ще бъде забележителна. На обособени места там ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, в Източна България от север-североизток. Максималните температури ще са най-вече сред 10° и 15°, в София - към 10°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е раздрана, след обяд над масивите в западната половина на страната - най-вече забележителна и на обособени места там ще има слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър, най-вече от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде към 4°, на 2000 m - към минус 2°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана. Вятърът ще е слаб до сдържан, преди обяд от запад-югозапад, след обяд ще придобие северна съставния елемент. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 13°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 20 мин. и залязва в 18 ч. и 1 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 41 мин. Луната в София залязва в 3 ч. и 27 мин. и изгрява в 11 ч. и 58 мин. Фаза на луната: едвам дни след първа четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР