Днес облачността над страната ще е разкъсана, на много места

...
Днес облачността над страната ще е разкъсана, на много места
Коментари Харесай

Облаците се разкъсват, градусите стигат 20° |

Днес облачността над страната ще е раздрана, на доста места ще е до най-вече слънчево.

По-значителна ниска слоеста облачност или мъгла ще има над Югозападна България, само че преди обяд ще се раздра и намалее. Ще духа слаб северозападен вятър. В Източна България той ще е североизточен.

Минималните температури ще са сред 5 и 10 градуса, оптималните 15°-20°, в София - от 8 до 15 градуса. 20 ще доближат те в Пловдив.

Сутринта над планинските масиви от Западна и Централна България ще има забележителна облачност, а върховете ще са в мъгла. Около обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава, видимостта ще се усъвършенства и след обяд ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 4°.

Сутринта, основно по южното Черноморие , ще има ниска слоеста облачност или мъгла, само че бързо ще се раздра и намалее. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб северозападен, след обяд – североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 14° - 18°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 45 мин. и залязва в 18 ч. и 38 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 53 мин.

През нощта против сряда над югозападните и източните региони от страната облачността още веднъж ще се усилва и вплътнява.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР