Днес облачността над страната ще бъде предимно значителна. На места

...
Днес облачността над страната ще бъде предимно значителна. На места
Коментари Харесай

Последни сняг и дъжд днес, Баба Марта вдига термометъра до 18 градуса

Днес облачността над страната ще бъде най-вече забележителна. На места ще има слаби превалявания от дъжд, в планинските региони – от сняг, като до вечерта валежите ще спрат. Ще духа сдържан, в Източна България краткотрайно мощен северен вятър, с който за малко ще нахлуе малко по-студен въздух. Максимални температури сред 4° и 9°, в София към 5°, написа Пик.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна и тук-там ще има валежи от сняг. Ще духа мощен, краткотрайно и плевел северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра – към минус 8°.

Над Черноморието облачността ще бъде забележителна и на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа най-вече мощен северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 4°-6°. Температурата на морската вода е 5-6°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 27.02.2019 слънцето ще изгрее в 07:07 часа и ще залезе в 18:12 часа. Продължителност на деня 11:04 часа.

На 27.02.2019 луната ще изгрее в 02:09 часа и ще залезе в 11:55 часа. Осветеност на диска в 0h UT %. Фаза на луната: последна четвърт.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР