Днес облачността над Северна България ще остане предимно значителна, над

...
Днес облачността над Северна България ще остане предимно значителна, над
Коментари Харесай

Сняг пада над Родопите днес |

Днес облачността над Северна България ще остане най-вече забележителна, над Южна ще има по-съществени разкъсвания и понижения, тук-там и до най-вече слънчево. Ще остане съвсем без превалявания. Ще продължи да духа слаб, в източните региони - до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 7° и 12°, предвижда Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините до сутринта, основно в Родопите, ще е със слаби превалявания, най-вече от сняг . До към обяд валежите ще стопират, а облачността над масивите от Югозападна България ще стартира да се раздира и понижава, тук-там и до най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието ще остане облачно. Само в крайните южни региони има нараснала възможност за слаб дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще е 4 бала, в заливите - 3 бала, само че по здрач на всички места ще отслабне до 3 бала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР