Днес облачността над по-голямата част от страната ще бъде разкъсана,

...
Днес облачността над по-голямата част от страната ще бъде разкъсана,
Коментари Харесай

Днес облачно с максимални температури между 15° и 20°

Днес облачността над по-голямата част от страната ще бъде раздрана, междинна и висока. До обяд на доста места в низините и равнините още веднъж ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток, в Дунавската низина – от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 15° и 20°, по-ниски в крайните източни региони, в София – към 15°. Привечер от югозапад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява и през нощта тук-там в Западна България ще превали слаб дъжд.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините облачността преди обяд ще e забележителна, а след обяд раздрана, най-вече междинна и висока. Привечер от запад ще се усили и вплътни, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан южен вятър, който вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието в часовете до обяд ще е облачно и мъгливо. Около пладне видимостта ще се усъвършенства, ниската облачност ще се раздра и ще намалее. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 8° и 11°. Температурата на морската вода е към 8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 3 мин. и залязва в 18 ч. и 15 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 12 мин. Луната в София залязва в 8 ч. и 58 мин. и изгрява в 23 ч. и 18 мин. Фаза на луната: три дни преди последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР