Днес облачността и над източните райони ще се увеличи и

...
Днес облачността и над източните райони ще се увеличи и
Коментари Харесай

На места днес ще превалява сняг

 Днес облачността и над източните региони ще се усили и на обособени места в северозападната половина на страната ще превали слаб дъжд. След обяд облачността от северозапад бързо ще понижава, само че към момента на обособени места, основно в планините ще превали. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад, след обяд за малко в западната половина от страната ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 16°. 

Над планините и в източните региони облачността ще се усили и на обособени места, основно в масивите в Западна България ще има валежи от дъжд, над 1500 метра - от сняг. След обяд от северозапад облачността ще понижава. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, към обяд по-често забележителна. Почти без превалявания. Ще духа слаб запад-югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 9° и 12°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР