Днес обективната някога BTV се саморазобличи и се превърна във

...
Днес обективната някога BTV се саморазобличи и се превърна във
Коментари Харесай

BTV стана Васил Божков TV

Днес обективната в миналото BTV се саморазобличи и се трансформира във Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от TV.

Само преди няколко дни рейтинговата в близкото минало телевизия се трансформира в естрада на обвинявания в 11 тежки закононарушения Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Угодните въпроси на Хекимян дадоха опция на избягалия в ОАЕ предприемач да се нахвърли върху премиера, основния прокурор и финансовия министър и да ги трансформира в цели.

Преди минути сриналата се до равнището на кабеларка медия сякаш изненадващо се свърза по телефона със съучастника на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от - Георги Попов, който е номинален притежател на Левски. BTV очевидно счита телевизионната си публика за идиоти, откакто показва присъединяване на Попов като "изненадващо ".

Божков имал ден за Лилана, ден единствено за мъже в спалнята и ден за огромни и гнусни извращения

Изненадващо е единствено слугинското държание на малкия екран, която преди години излъчваше човешки репортажи и представяше всички гледни точки. Днес гледната точка на BTV съответствува изцяло с тезите на олигарсите. Няма по какъв начин да си разбираем по различен метод великодушното ефирно време, което "медията " отделя и на различен дезертьор Цветан Василев и юристите му от "ДАЙ България ".

Преди няколко дни Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в хвърли бомбата с разкритието, че Божков е водил кохорта от 50 души на първокласните курорти към Лазурния бряг, Сардиния и Миконос, както и че си е имал дни за мъже и дами. Нищо чудно да се окаже, че босът на BTV Флориан Скала е бил един от гуляйджийте в дните за първите. Откакто Скала се настани на шефското кресло в BTV публицистиката на малкия екран е замязяла на рупор освен на олигарсите, само че и на ментора от Драгалевци Иван Костов  Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ " Кирил и Методий " (СОУ " Уилям Гладстон " ) -, а приказките им са озвучавани от хор "Агнешки главички " под овчедушните погледи на Светльо Иванов и Цецка Ризова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР