Днес новото ръководство на БФС проведе първото си заседание. След

...
Днес новото ръководство на БФС проведе първото си заседание. След
Коментари Харесай

Гонзо: Ще има повече съдии за Левски - ЦСКА, вярвам във феърплея

Днес новото управление на БФС организира първото си съвещание. След него станаха ясни и имената на заместниците на новия президент Георги Иванов-Гонзо. Това са Атанас Фурнаджиев, Николай Андреев и Николай Изов.

След извършения Изпълком Иванов застана пред меиите, където съобщи следното:

" Борислав Попов е изпълнителен шеф на футболния съюз и не е коментирана неговата промяна. Във футболния съюз би трябвало да работят експерти, които имат престиж в обществото. Юни месец ще имате окончателните решения, които сме взели.

Дали е обикновено на 4 април, две месеца преди края на шампионата, да приказваме за промяна на комисии? ", отговори Георги Иванов на въпрос дали ще има промяна на шефове на комисии и на изпълнителния шеф на футболния съюз.
 БФС осведоми обществеността за осъществените промени
БФС осведоми обществеността за осъществените промени

Ето детайлности

" Кирил Котев? Свърши добра работа във ФК ЦСКА 1948. Бил е при мен. Познавам го персонално. Професионалист е ", добави Гонзо, който обясни, че на дербито сред Левски и ЦСКА ще има един ВАР арбитър повече, както ще е и на днешния мач сред Лудогорец и Левски.

" Ние сме за честното съдийство, за феърплея. Затова има трима ВАР съдии. Бъдете сигурни, че ще има трима съдии и за дербито ЦСКА - Левски.

Вярвам във феърплея, постоянно съм играл феърплей. Нашето предпочитание и моите указания към всички комисии, през днешния ден имах среща с шефовете на съдиите, е всичко да е по разпоредбите ", разкри новият началник на БФС, който не знае по кое време ще бъде вписан в Търговския указател.

" Юристите работят по този въпрос, не мога да ви отговоря по кое време ще бъде вписан новият Изпълком. "

" Имах срещи с Министерство на вътрешните работи, част от тях са за предварителна защита на " черно " тото. Работим доста добре. Първенството влиза във финалната права и знаем, че изисква по-голямо внимание ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР