Днес новоизбраните на 2 април депутати ще положат клетва в

...
Днес новоизбраните на 2 април депутати ще положат клетва в
Коментари Харесай

Бойко Борисов обяви номинацията на благоевградския депутат Росен Желязков за председател на   Народното  събрание. 

Днес новоизбраните на 2 април депутати ще положат клетва в 49-ото национално заседание. Партиите към този момент оповестиха номинациите за ръководител на Народно събрание. От ГЕРБ-СДС за поста е препоръчан депутатът от Благоевград, някогашен транспортен министър, Росен Желязков. Той беше отпред и в предходния парламент. За заместник-председател е номинирана Росица Кирова, а Десислава Атанасова за ръководител на парламентарната група, това разгласи в изказване водачът на партията Бойко Борисов.

" Трябва да проявим разсъдък, би трябвало да проявим единодушие, би трябвало да проявим толерантност. Колкото и да ни нападат нашите другари, единственото устойчиво, дълготрайно държавно управление е сред двете огромни партии. Или двете огромни обединения. Защото всъщност ние имаме идентични визии в 99% от стратегиите си. Очаквам в идващите дни повече разсъдък и мъдрост от политическите партии. В противоположен случай ще отидем на избори без бюджет. Без нас държавно управление не може да има. Готови сме, диалогични сме, разбираме. Поставяме България над всичко. Единственото, което желаеме е към нас да се отнасят с почитание ", съобщи Борисов.

„ Възраждане “ също разгласи кой ще бъде техният претендент. Председателят на партията Костадин Костадинов съобщи пред публицисти, че както предходния път, по този начин и в този момент, това ще бъде юрист Петър Петров.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР