Днес ние от ГЕРБ отново доказахме, че държим на мъжката

...
Днес ние от ГЕРБ отново доказахме, че държим на мъжката
Коментари Харесай

Николай Нанков: Споровете са излишни! Доказахме, че държим на мъжката си дума, очакваме същото и от ПП-ДБ

Днес ние от ГЕРБ още веднъж доказахме, че държим на мъжката си дума и съблюдаваме поетите задължения. Парламентът одобри предпочитания за съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков законопроект, ограничителен застрояването на 500 метра от трите плажа за природосъобразен туризъм – “Иракли ”, “Бяла – Кара дере ” и “Корал ”. Това написа в профила си във Facebook депутатът от ГЕРБ Николай Ненков.
„ Както ние сме правилни и съблюдаваме думата си, чакаме същото и от ПП-ДБ при идната ротация. Споровете са непотребни. Народът е умен: Казана дума – хвърлен камък! “, написа още той.
Публикуваме цялостния текст на коментара му без редакторска интервенция:
Народът е рекъл: Казана дума – хвърлен камък!
Днес ние от ГЕРБ още веднъж доказахме, че държим на мъжката си дума и съблюдаваме поетите задължения. Парламентът одобри предпочитания за съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков законопроект, ограничителен застрояването на 500 метра от трите плажа за природосъобразен туризъм – “Иракли ”, “Бяла – Кара дере ” и “Корал ”.
Интересен подробност е, че в поддръжка на обособените параграфи на законопроекта гласоподаваха доста повече (средно 18) депутати от ГЕРБ-СДС, а над 20 от общо 63 депутати от ПП-ДБ не поддържаха текстовете на закона на началника си.
Ние от ГЕРБ имаме принцип да не се месим във вътрешнопартийни проблеми. Който би трябвало, ще си направи извода – бойкот ли е това, отмалялост ли, противоречие с предпочитания за съпредседателя им закон…
Но по този начин, както ние сме правилни и съблюдаваме думата си, чакаме същото и от ПП-ДБ при идната ротация. я
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР