Днес ни събират два хубави повода. Най-сетне имаме възможност да

...
Днес ни събират два хубави повода. Най-сетне имаме възможност да
Коментари Харесай

МВР шефът раздава коли и награди

„ Днес ни събират два хубави мотива. Най-сетне имаме опция да връчим ключовете на коли, снабдени с съвременна техника. Сега имаме мотив да се радваме, че най-накрая можем да ви дадем машини, които заслужавате. “

Това сподели служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев на гала в ГДНП, на която връчи ключовете на нова техника на девет регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи и Столична дирекция на вътрешните работи.

„ Ние работим интензивно и ще допълним с 10 автомобила 10 регионални дирекции. Оборудвани са с уреди за взимане на алкохолни проби, комплекти за проучване на биологични следи. Обещахме да ви снабдим с съвременна техника “, сподели министърът.

Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи, които получиха ключове за коли, са Добрич, Ловеч, Монтана, Пловдив, Разград, Сливен, Шумен, София, както и на Столична дирекция на вътрешните работи.

По думите на вътрешния министър след провеждането на идната социална поръчка и другите 18 регионални дирекции ще получат ключове за нови коли.

Министър Демерджиев награди и трима чиновници на Министерство на вътрешните работи за отвод да вземат рушвет. Той акцентира, че стартовата заплата е 1300 лева

" За мен това е един извънредно честен акт ", съобщи той и добави, че когато такива актове се правят редовно, ще доведат повишение на доверието у хората в системата на Министерство на вътрешните работи.

Демерджиев е безапелационен, че до момента в който е министър на вътрешните работи всеки чиновник, отказал рушвет, ще бъде награден. Всяка постъпка обаче на взимане на рушвет ще бъде наказвана. " Нямам съмнение да пристъпя към дисциплинарно наказване, когато се постанова ", заключи той.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР